• MANSOL PROJECTES

  Mansol Projectes som una empresa de serveis que representa una opció molt interessant per a aquelles empreses que necessiten externalitzar part de la seva producció. Les nostres activitats principals són:

  Manipulats industrials: estem preparats per fer qualsevol tipus de feina relacionada amb el muntatge industrial i per a una gran diversitat de sectors empresarials: elèctric, metal·lúrgic, electrònic, d’il·luminació, farmacèutic, etc.

  Serveis de manteniment: oferim als nostres clients serveis de jardineria, neteja i pintura, entre d’altres.

  Producció ecològica: produïm verdures i hortalisses ecològiques a l’Horta de Santa Clara a Fortià (Alt Empordà) que es comercialitzen a través de la botiga online de la Cooperativa Tarpuna amb qui hem establert una aliança.

  Producció avícola: gestionem una granja d’emgreix de pollastres als terrenys del Monestir de Santa Clara a Fortià (Alt Empordà).

  A més, externalitzant serveis a Mansol Projectes es contribueix a l’assoliment dels compromisos empresarials de responsabilitat social corporativa i es facilita el compliment de l’obligació del percentatge mínim de treballadors amb certificat de disminució.

  Pots trobar més la informació a la nostra web empresarial: www.mansol.cat o posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon al 93 497 03 50 o per correu electrònic a mansol@mansol.cat