• RESERVA’T LA DATA: 28 D’OCTUBRE – TROBADA DE VOLUNTARIAT I PORTES OBERTES A CAN BANÚS

  La trobada de persones voluntàries tindrà lloc a la casa d’acollida Can Banús de Badalona el pròxim dissabte 28 d’octubre on s’oferirà un programa d’activitats que s’iniciarà a les 11:00h fins a les 16:30h de la tarda.  

  Com cada mes octubre, des de la Fundació Acollida i Esperança volem convidar a totes les persones voluntàries de la Fundació a la Trobada de Voluntariat amb l’objectiu de preparar un acte d’agraïment per tot l’esforç i el temps dedicat de forma altruista.  

  Cartell Trobada de Voluntariat 2023 Fundació Acollida i Esperança

  Aquest cop, a diferència de l’any passat que es va celebrar al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà, les portes obertes seran a Can Banús (Badalona), una de les cases d’acollida de la fundació amb una capacitat total de 27 persones beneficiàries.  

  La trobada té la missió de convertir-se en un espai de relació, de sensibilització i coneixença per ampliar la mirada sobre Acollida i Esperança i a la vegada, conèixer persones professionals, residents i voluntàries de tota l’entitat 

  Tanmateix, desitgem que aquesta jornada de portes obertes serveixi perquè les persones voluntàries s’engresquin a fer venir a familiars i amics, i així doncs, tinguin l’oportunitat de compartir i fer conèixer l’entorn on fan la seva tasca. 

  La programació del dia inclou una benvinguda i una visita guiada de Can Banús durant el matí on es podrà veure què és i com s’hi treballa en aquesta casa d’acollida. Seguidament, hi haurà una mostra de Teatre Social i un diàleg obert amb la col·laboració i participació de l’Associació de veïns i veïnes de Bufalà. Finalment, es conclourà la jornada amb un dinar popular i un espai musical de disbauxa i xerinola.  

  CAN BANÚS 
Carrer de Muntaner, s/n, 08917 Badalona

  Afegeix la teva música preferida i participa en la Trobada de Voluntariat 

  Vols participar amb la llista de reproducció de cançons que sonaran a l’espai musical? Afegeix la teva preferida aquí: Llista de Spotify de la Trobada de Voluntariat 2023.

  Recorda; dissabte 28 d’octubre de 2023 a les 11:00h. Apunta’t la data a la teva agenda i aviat rebràs un correu electrònic on ens podràs confirmar la teva assistència! T’esperem de braços oberts! 

  ARTICLE A SOCIAL.CAT: PAGAR LA CALEFACCIÓ A L’ESTIU

  El diari Social.cat ha publicat el 13 de juliol de 2023 l’article “Pagar la calefacció a l’estiu” de Carles Pàramo Franquesa, director financer de la Fundació Acollida i Esperança. Una reflexió, i alhora una denúncia oberta, sobre les dràstiques mesures que, entitats com la nostra, hem de prendre per fer front a grans despeses energètiques.  Podeu […]

  BUSQUEM RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ I MÀRQUETING PER A ACOLLIDA I ESPERANÇA

  Des d’Acollida i Esperança hem obert un procés de selecció de personal per al lloc de treball de Responsable de Comunicació i Màrqueting. Busquem un/a professional amb experiència i coneixements en el camp de la comunicació i la captació de recursos. Estarà en dependència directa de la direcció general d’Acollida i Esperança i formarà part de […]

  Tornen “Les Nits del Barri del Convent” i el claustre s’omple de teatre

  El cicle, que enguany té 3 espectacles, va començar el passat dijous 18 de maig i s’allargarà fins al 15 de juny De nou, el claustre del Convent dels Franciscans acull el cicle de cafè-teatre de “Les Nits del Barri del Convent” les nits dels dijous. Aquesta edició de 2023 els espectacles seran de diferents […]