• Campanya de captació de fons “Les Mans de Mansol” per donar continuïtat al Centre Especial de Treball

  La Fundació Acollida i Esperança ha posat en marxa la campanya extraordinària de captació de fons “Les Mans de Mansol” per salvar l’àrea sociolaboral de l’entitat. L’objectiu és recaptar fins a 190.000 euros, que és la quantitat que permetrà donar continuïtat al Centre Especial de Treball (CET) Mansol Projectes davant la crisi del coronavirus.

  Les mans dels treballadors i treballadores de Mansol són mans que munten llums, que fabriquen peces, que pinten parets, que elaboren també patés ecològics… Mans de persones que volem que puguin continuar treballant perquè la feina és la millor eina d’inclusió social.

  Actualment 42 persones treballen al CET Mansol Projectes, la majoria amb certificat de discapacitat i en situació de molt difícil o nul·la entrada al mercat laboral ordinari.

  El CET Mansol Projectes ha estat un dels serveis de la Fundació més afectats per la crisi del coronavirus. Amb l’estat d’alarma i l’aturada generalitzada del sector empresarial es va haver de fer un ERTO i també s’ha prestat ajut als treballadors i treballadores perquè puguin arribar a final de mes.

  Després de l’anterior crisi econòmica, aquesta nova crisi ens obliga a demanar ajut i impulsar aquesta captació de fons. Des de la Fundació s’ha enviat una carta a la base social de l’entitat on podeu consultar més informació i més detall de les dades econòmiques i raons de la campanya (veure carta de la campanya).

   

  Podeu col·laborar-hi fent difusió de la campanya i/o fent una aportació a través del compte de la Fundació Acollida i EsperançaES18-2100-3317-1222-0006-5609.

  Qualsevol aportació és molt valuosa per a l’entitat en aquests moments i confiem que gràcies a la solidaritat i generositat de moltes persones podrem continuar amb el servei del Centre Especial de Treball. Moltes gràcies.

  El confinament al pis d’inclusió Itaca: algunes impressions dels residents

    A l’assemblea setmanal amb els residents al pis d’inclusió Itaca del 24 d’abril s’ha parlat sobre què està significant el confinament per a cada persona. També sobre la importància del benestar emocional per afrontar situacions com aquesta. Us deixem algunes de les impressions de les persones que viuen a Itaca a continuació: “Es como […]

  Un Sant Jordi confinat a la Fundació Acollida i Esperança

  Cada any se celebra Sant Jordi als centres d’acollida Can Banús i Convent dels Franciscans i al pis d’inclusió Itaca. Aquest any 2020, sens dubte, és un Sant Jordi ben diferent, un Sant Jordi confinat. Les persones residents no han pogut participar a les mostres i fires al carrer de Sant Jordi, on també sovint […]

  Com es viu el confinament en un centre d’acollida? Article a Social.cat de Mijail Acosta

  El 16 d’abril el diari Social.cat va publicar l’article d’opinió “Com viuen el confinament les persones ateses en un centre d’acollida?” signat per Mijail Acosta, director de la Fundació Acollida i Esperança. L’article recull el testimoni de les persones que viuen al centre d’acollida Can Banús responent preguntes com què en pensen del coronavirus, com […]

  Missatges rebuts durant el confinament pel coronavirus: força i esperança!

  Al newsletter de març de la Fundació Acollida i Esperança vam fer una crida per si algú ens volia enviar algun missatge per les persones ateses, especialment les que viuen als centres d’acollida i pisos confinades durant aquests dies. També per a les treballadores de l’entitat que durant els dies de confinament a causa del […]