• La Fundació Privada Llegat Roca i Pi i Acollida i Esperança renoven el conveni anual 2024 per als projectes del SOPS i del SAVA

  25/03/2024

  Divendres passat, Fernando Díaz, director general de la Fundació Acollida i Esperança, Ivó Valdivielso, director de Mansol Projectes i Mossèn Jaume Aymar, president de Patronat de la Fundació Roca i Pi, van signar l’acord que referma la col·laboració de dues de les entitats més importants de la ciutat en l’atenció a persones vulnerables per un import de 30.000 euros

  El Servei Odontològic per a Pacients Socials (SOPS) i el Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) d’Acollida i Esperança tornaran a comptar aquest 2024 amb el suport econòmic de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi. Les dues entitats van renovar divendres passat el conveni de finançament de 30.000 euros que ajuda a la sostenibilitat i el creixement d’aquests dos projectes importants d’Acollida i Esperança.

  firma conveni 2024 roca i pi i fundació acollida i esperança

  A més, dins el marc dels convenis de col·laboració anuals 2024 del Programa de Convenis Roca i Pi es va firmar la col·laboració pautada entre ambdues fundacions i Mansol Projectes: “Estem molt agraïts també per les paraules i la menció especial que van fer a la feina ben feta de Mansol Projectes davant de clients nostres com ara, Fundació Roca i Pi, Sant Joan de Déu, Fundació Mambré… “ – ens esmentava l’Ivó, director de Mansol Projectes.

  32 entitats del tercer sector social firmen els convenis Roca i Pi 2024

  Finalment, també es va organitzar una dinàmica de grup per conèixer més a fons l’acció social de totes les entitats que hi van participar, un total de 32 entitats sense ànim de lucre que acompanyen a persones en situació de vulnerabilitat a l’entorn de Badalona: “Hem recordat a totes les entitats que han participat en els Convenis 2024 que Can Banús està obert a tothom i que queda a la seva disposició per a qui ho necessiti” – ens compartia el Fernando Díaz, director general.

  32 entitats sense ànim de lucre firmen conveni 2024 de la fundació llegat roca i pi