• Les persones residents de Can Banús se’n van a la neu

  06/03/2024

  Aquesta setmana, nou residents de la casa d’acollida Can Banús han fet una escapada al Pirineu català visitant la pista d’esquí La Molina, els pobles de Castellar de n’Hug i Puigcerdà i han fet nit a l’Alberg La Molina Xanascat.

  Una sortida anual a la muntanya molt valuosa per l’equip professional i les residents 

  El dia 5 i 6 de març, nou persones residents (Richard, Hegar, Ramón, Marco Antonio, Dimitri, Reynaldo, Renatha, Alejandro i José Manuel), dos educadors socials (Marco i Annabel) i la directora de Can Banús (Lucía), han pogut gaudir d’una nova sortida a la neu. Aquest any, i gràcies a les últimes pluges i nevades, La Molina disposava de neu natural, la qual cosa ha fet que tots ells poguessin gaudir dels trineus, jocs amb boles de neu i caminades per la muntanya. 

  El primer dia a la tarda també han visitat el poble de Castellar de n’Hug i les espectaculars i boniques Fonts del Llobregat:

  Amb la postal de sol i la baixada de temperatures, han fet camí cap a l’Alberg La Molina. Després d’un merescut descans i dutxes, han jugat a jocs de taula a la sala de jocs: 

  En aquestes sortides veus que hi ha molta més cooperació i solidaritat, sobretot, entre ells. Es pot observar una millora substancial, ja que els acompanyem en un entorn completament diferent del seu dia a dia.” – ens comparteix la Lucía, directora de Can Banús.  

  L’endemà han visitat Puigcerdà i han fet un passeig pel parc Schierbeck de l’estany del poble:  

  Val molt la pena continuar mantenint aquestes escapades anuals. Els residents són molt agraïts i les gaudeixen molt. A més, el vincle amb ells, i entre ells, es fa més fort.” – conclou la directora de la casa d’acollida Can Banús.