• El nou equip de direcció general d’Acollida i Esperança

  11/03/2024

  L’1 de març es va fer efectiu, amb la conformitat del Patronat d’Acollida i Esperança, el nou equip de direcció general d’Acollida i Esperança el qual es conforma de tres càrrecs: direcció general, direcció adjunta i direcció financera.

  En la darrera reunió de Patronat, celebrada el passat 12 de febrer, es va aprovar la proposta de nomenar el Fernando Díaz Alpuente com a nou director general de la Fundació Acollida i Esperança i a la Laia Pérez de Olaguer com a directora adjunta, així com confirmar al Carles Pàramo al seu càrrec actual, com a director financer. D’aquesta manera, en Fernando Díaz donarà relleu en aquest càrrec a Josep Maria Lluch, iniciant una nova etapa a Acollida i Esperança i assumint amb il·lusió els futurs reptes en l’acció social que desenvolupa l’organització. 

  Equip de direcció general Fundació Acollida i Esperança

  L’equip de direcció general d’Acollida i Esperança de 2024, d’esquerra a dreta: Fernando Díaz, Laia Pérez de Olaguer i Carles Pàramo

  En Fernando Díaz Alpuente, fins ara director adjunt, passa a ser el nou director general de la fundació

  Després de més de tres anys com a director adjunt d’Acollida i Esperança, el Fernando Díaz dirigirà la nostra fundació: “Tenim per davant multituds de reptes, però la voluntat és abordar-los refermant-nos en els valors i la manera d’acompanyar pròpia d’Acollida i Esperança.”  

  La Laia Pérez de Olaguer Taltavull assumeix la posició de directora adjunta d’Acollida i Esperança  

  Per primer cop en tota la història de la Fundació Acollida i Esperança, la Laia Pérez de Olaguer obre camí a la figura de la dona en càrrecs de màxima responsabilitat: “En aquests 5 anys que porto a Acollida i Esperança he tingut la sort de poder acompanyar als equips de diferents serveis i em fa molta il·lusió iniciar aquest nou repte, acompanyar a les direccions i responsables de cada servei, treballar conjuntament per tal que l’acció social que fem a Acollida i Esperança pugui donar resposta a les necessitats actuals de les persones que acompanyem. 

  En Carles Pàramo Franquesa continuarà com a director financer 

  Es confirma també la continuïtat d’en Carles Pàramo com a director financer, el qual porta des de l’any 2010 executant aquest encàrrec.  

  Equip de direcció general i presidència de la Fundació Acollida i Esperança

  El nou equip de direcció general junt amb la presidència d’Acollida i Esperança, d’esquerra a dreta: Fernando Díaz, Laia Pérez de Olaguer, Carles Pàramo i Joaquim Planasdemunt