• Un any més gaudim d’un taller de màgia solidari a Can Banús

  19/02/2024

  El passat dissabte 17 de febrer, persones residents de Can Banús i usuàries del servei Emancipa’t i SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma) van poder experimentar amb la màgia de l’associació Badalona Escola de Màgia.

  Un taller solidari per iniciar-se a la màgia 

  Dins del marc del 24è Festival Internacional de Màgia de Badalona, XXIV Memorial Li-Chang, que se celebra entre el 3 de febrer i el 12 de febrer, el matí del 17 de febrer vam poder gaudir, per segona vegada, d’un nou taller de màgia a càrrec de l’associació Badalona Escola de Màgia liderat pel mag Enric Magoo.  

  cartell 24è festival internacional màgia badalona, memorial li-chang

  Es va tractar d’un taller d’una hora i mitja aproximada de duració en el qual van participar 15 persones usuàries de Can Banús, Emancipa’t! i SAVA: 

  taller màgia festival internacional de màgia de badalona

  En el taller van conèixer quin és l’art de l’il·lusionisme i part de la seva història. A més, van aprendre a fabricar jocs de mans amb objectes quotidians com ara, papers, gomes, cartes, canyetes, etc.   

  Per acabar, van rebre classes de jocs d’enginy i de màgia amb material ja fabricats com ara, la vareta aparició, jocs matemàtics, entre d’altres. 

  Moltes gràcies per la vostra solidaritat i comptar, un any més, amb la Fundació Acollida i Esperança. Aquest tipus de taller ajuden a desenvolupar les habilitats socials, comunicatives i a estimular la creativitat de totes nosaltres. És un instrument pedagògic molt innovador i il·lusionant!