• Reportatge sobre Mansol Projectes al programa Via 15 de La Xarxa

  25/01/2024

  Mansol Projectes apareix al programa Via 15 de La Xarxa, una coproducció en què col·laboren 15 televisions locals de la regió metropolitana: Betevé, Badalona Comunicació, Canal Terrassa, Cugat Mèdia, Gavà TV, El Prat TV, L’Hospitalet TV, Vallès Visió, entre d’altres.

  Reportatge a Betevé sobre el mercat laboral i el CET Mansol Projectes

  Ahir, 24 de gener, vàrem formar part del programa Via 15 dedicat al Mercat Laboral. Vam poder explicar a tots/es els/les espectadors/es en què consisteix la nostra empresa social de la Fundació Acollida i Esperança i conèixer alguns testimonis d’aquest Centre Especial de Treball ubicat a Badalona:

  L’Elena López, Responsable de l’àrea d’Acció Social de Mansol Projectes: “A Mansol intentem promocionar internament a l’equip de treballadors/es, diversificar les feines que fan, que no només se centrin en una tasca o un producte, i així doncs, també es puguin anar motivant i enriquint-se per si finalment no salten a l’empresa ordinària.”

  En Francisco Javier, treballador de Mansol Projectes des de fa 2 anys: “En un momento en que me encontraba en la calle, en un periodo de 8 meses, me estuve moviendo y encontré la Fundació La Caixa. Viendo mi empeño para salir de la calle me derivaron a Mansol Projectes. Ahora mismo soy conductor y me dedico al servicio de destrucción documental certificada.

  Descobreix aquests testimonis i més contingut del reportatge a partir del minut 35: