• Acollida i Esperança et desitja un Bon Nadal i un 2024 ple de caliu

  21/12/2023

  La Fundació Acollida i Esperança, sota el lema de campanya “Amb tu, amb llar”, ha enviat la postal de Nadal i la invitació de la festa de Nadal a totes les persones amigues, treballadores, voluntàries, entitats amigues, institucions i empreses que donen suport a l’entitat. 

  posta de nadal d'Acollida i Esperança 2023

  Amb tu, amb llar

  Aquest any, des d’Acollida i Esperança, s’ha volgut fer èmfasis en dues coses: d’una banda, la germanor i el caliu que es genera dia a dia en totes les taules del menjador de totes les cases i pisos de la fundació i, d’altra banda, fer palès la transcendència que té l’aportació de tothom, de forma individual i solidària, per mantenir i cuidar aquestes llars perquè tothom que hi visqui se la senti casa seva.  

  Postal FESTA DE NADAL 23 Acollida i Esperança

  Portada de la postal de Nadal 2023 de la Fundació Acollida i Esperança

  Carta Postal FESTA DE NADAL 23

  Tors de la postal de Nadal 2023 amb la carta del president en Joaquim Planasdemunt i el director General en Josep Maria Lluch

  La novetat d’aquest any: un imant de nevera

  A més, per agrair l’esforç i l’altruisme de totes les persones que acompanyen a l’entitat s’ha afegit un detall a la postal de Nadal: un imant de nevera per recordar cada dia el paper fonamental que té tothom que l’ha rebut. 

  Imant de nevera Fundació Acollida i Esperança - amb tu, amb llar

  Moltes gràcies a tothom, sou part de les nostres llars!  

  Bones festes i feliç any nou!