• Celebrem la festa de Nadal 2023 al Museu de Badalona

  04/12/2023

  El passat dissabte 2 de desembre vam celebrar una nova festa de Nadal amb una assistència total de 90 persones voluntàries, treballadores, donants, veïnes i amigues de la Fundació Acollida i Esperança.

  Impro Acatomba a la festa de Nadal d'Acollida i Esperança

  La justícia social no s’improvisa com a lema de la festa 

  Aquest any volíem deixar clar que, a diferència de l’espectacle d’improvisació a càrrec d’Impro Acatomba, la justícia social no es pot improvisar. Des de la Fundació Acollida i Esperança, i en paraules del director general Josep Mª Lluch, vam iniciar l’acte reiterant que: “sempre hem analitzat les necessitats dels col·lectius amb els quals treballem i acompanyem amb l’objectiu de cobrir una problemàtica o necessitat no resolta íntegrament. 

  Josep Maria Lluch director general fundació acollida i esperança

  Teatre social interpretat per les persones residents per obrir el teló  

  En Miquel, la Suelen i el Roque van engegar la festa amb dues escenes de l’obra adaptada Contra el progrés d’Esteve Soler que tractaven sobre l’amor, la vulnerabilitat i el sensellarisme. Unes lectures teatralitzades, que dirigia la Laura Forteza del Teatre La Llavor, i que van fer riure a els/les espectadors/es: 

  Taller de teatre social a Can Banús

  L’espectacle d’improvisació Impro Acatomba va revolucionar la sala d’actes  

  Seguidament, vàrem poder gaudir de l’espectacle d’Impro Acatomba, un show d’improvisació molt autèntic i divertit en el qual es va fer partícip al públic. L’audiència va configurar els gags que feien decidint les temàtiques i les paraules claus que havien de sortir en l’escena, inclús el Pep va sortir a fer els sons d’una escena de gènere del terror:  

  Gag d'impro acatomba

  Agraïments i un berenar nadalenc final van ser la cirereta del pastís  

  A continuació, vam acomiadar-nos de tothom, però abans vam entregar a la Laura Forteza un ram de flors en agraïment a tot aquest temps que ha estat treballant amb el taller de teatre social de Can Banús:

  Agraïment a Laura Forteza per part de la fundació acollida i esperança

  Finalment, i gràcies a l’equip de cuina de Can Banús, vam oferir a totes les persones assistents un berenar nadalenc: neules, bombons, begudes i pastissos tenint en compte les intoleràncies… per a poder parlar i compartir tots plegats una estona de teca i xerinola.  

  Moltíssimes gràcies a tothom per venir i col·laborar amb nosaltres.

  Bones festes i fins a l’any vinent!