• Les persones voluntàries del pis d’inclusió Itaca es reuneixen al maig

    07/06/2019

    El 30 de maig va tenir lloc una reunió amb les persones voluntàries del pis d’inclusió Itaca. La trobada va servir perquè els nous voluntaris i voluntàries es coneguessin i també per repassar temes, compartir punts de vista i fer noves propostes. Alhora, es va posar de manifest la importància del paper del voluntariat a la Fundació.

    “Em va semblar interessant prendre consciència que hi ha més persones voluntàries, posar-nos cara entre nosaltres i posar en comú què fa cadascú. Em vaig assabentar de coses que no sabia. També va ser enriquidor poder compartir què pensem, les nostres sensacions, com ens comuniquem i què podem millorar entre tots”. Sonia Garcia Rodelas, voluntària d’Itaca que fa acompanyament en sortides els caps de setmana.

    Algunes de les propostes compartides a la reunió van ser convocar una nova trobada de voluntariat d’Itaca a la tardor, conèixer més què fan altres persones voluntàries de l’entitat i potenciar la formació.

    Ara fa poc més d’un any que la Fundació va incorporar una persona per coordinar l’àmbit del voluntariat a l’entitat, la Mònica Buliart. Durant aquest any s’ha implementat un nou pla de voluntariat que preveu convocar reunions entre els professionals i les persones voluntàries per a una millor coordinació i col·laboració mútua dins de l’equip.