• Estrena de l’obra “Seres queridos”, del grup de teatre de Can Banús (19 juny, El Círcol)

  15/05/2019

  El grup del taller de teatre de Can Banús estrenarà l’obra Seres queridos dimecres 19 de juny, a les 19h, a El Círcol de Badalona. El grup està integrat per persones residents que viuen al centre d’acollida Can Banús i impulsat pel projecte de teatre inclusiu “Teatre La Llavor”.

  L’entrada és gratuïta amb taquilla inversa (aportació voluntària un cop vist l’espectacle). Els diners recollits es destinaran a comprar material per al taller de teatre de cara al curs vinent. Inscriu-te aquí

  L’estrena de l’obra coincideix amb la posada en marxa del grup de teatre a Can Banús ara fa un any i també amb la celebració aquest curs del 25è aniversari de la Fundació Acollida i Esperança.

  El taller l’imparteix Rosa Carbonell, qui destaca que “A través de les arts escèniques desenvolupem eines per comunicar-nos millor amb les paraules i també amb el cos, ens expressem, exercitem la memòria, el treball en grup, la creativitat, l’autoestima i molts altres aspectes”.

  El 19 de juny s’estrenarà també un documental que explica el procés creatiu de l’obra, com han estat els assajos i els punts de vista dels protagonistes.  L’autora és Gina de Tera, qui ha volgut col·laborar rodant aquest vídeo.

  US ESPEREM EL 19 DE JUNY!