• Obrim un segon pis a la Bisbal d’Empordà on hi viuran tres persones

  13/02/2017

  IMG_0392

  Gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, la Fundació ha rebut en cessió un pis que es destinarà al SAVA

  No podem estar més contents amb la notícia que la Fundació disposa des d’aquest mes de febrer d’un altre pis a la Bisbal d’Empordà destinat a les persones que són acompanyades pel SAVA, el Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma.

  La Fundació Acollida i Esperança i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per la cessió d’aquest pis a la Bisbal d’Empordà. L’habitatge serà destinat a tres persones que actualment viuen al Centre d’Acollida Convent dels Franciscans però no tenen prou diners per llogar un pis al seu nom o una habitació.

  La gestió d’aquest nou recurs, així com el seguiment a les persones beneficiàries, es farà des del SAVA. Aquest serà el segon pis d’autonomia que la Fundació posa en marxa a la Bisbal.