• La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ens visita al pis d’inclusió Itaca

  22/02/2016

  DSCF0261

  Divendres de la setmana passada Gala Pin, la regidoria del Districte de Ciutat Vella de Barcelona, va visitar Itaca per conèixer l’equipament i obrir noves vies de col·laboració

  Era la primera vegada que visitava un centre de la Fundació Acollida i Esperança i Gala Pin va passar una estona de la tarda de divendres dia 19 de febrer compartint el seu temps amb els residents i els professionals del pis d’inclusió Itaca. La regidora del districte de Ciutat Vella -on està Itaca des de 1990- va interessar-se pel perfil de persones que viuen al pis, per la interrelació d’aquest recurs amb altres entitats i recursos de l’administració presents al barri i per la feina socioeducativa que fem com a entitat.

  DSCF0248

  Després d’una primera part de la visita en forma de reunió amb la direcció de l’entitat i els educadors d’Itaca que va servir per donar-li a conèixer amb més concreció aquest pis, la regidora Gala Pin, de la mà d’un dels residents va recórrer els espais de la casa fins a arribar al menjador, el lloc de conversa i convivència i el lloc més valuós d’Itaca. Allà va compartir un cafè amb els residents i va poder escoltar de primera mà les trajectòries vitals de les persones que hi viuen a dia d’avui.

  DSCF0252

  DSCF0262