• L’associació de perruquers Barber Angels Brotherhood torna a Can Banús

    02/10/2023

    Aquest passat diumenge cinc representants de Barber Angels Brotherhood van estar tallant cabells a persones residents de Can Banús, Itaca, SAVA i Mansol Projectes.  

    Barber Angels Brotherhood es defineixen com una associació de perruquers i barbers que no tanquen els ulls davant les persones més excloses de la societat i que no troben el seu lloc.  

    “Tallar els cabells o la barba a les persones amb menys recursos, sense llar i en exclusió social els retorna la dignitat, l’alegria i el respecte per un mateix” -afirmen-.   

    Per segona vegada aquest any, la comunitat Barber Angels va visitar la casa d’acollida Can Banús, ja que la primera ocasió va ser tot un èxit. Aquest segon cop vàrem fer una crida a la participació de forma interna amb el següent cartell i van ser més de quinze persones les beneficiàries d’aquest acte voluntari, incloent-hi residents de Can Banús, de l’empresa social Mansol i dels pisos de SAVA i Itaca. 

    Sessió de perruqueria Barber Angels a Can Banús Fundació Acollida i Esperança

    Com es pot apreciar a les fotografies, el resultat va ser esplèndid i tothom va quedar molt satisfet amb aquesta experiència de voluntariat: 

    Moltes gràcies per la vostra visita Barber Angels!