• Un camí de bols de ceràmica de la Bisbal fins al Convent

  14/10/2022

  Enguany l’Escola de Ceràmica de la Bisbal d’Empordà ha celebrat 50 anys i els darrers mesos s’han celebrat multitud d’activitats al municipi. L’últim, i el que ha tancat la commemoració, es va celebrar el passat dimecres 12 d’octubre i va tenir el Convent com a protagonista.

   

  Sota el títol “L’art d’ensenyar, el camí d’aprendre”, la instal·lació – una activitat estètica i simbòlica- va reseguir un camí de bols de ceràmica de la Bisbal des de Fonteta, on actualment està ubicada l’escola, fins al taller del Convent, lloc on va començar l’escola de ceràmica i on hi va estar prop de 20 anys. Van ser un total d’aproximadament 4.000 bols posats en fila i que s’han elaborat els darrers mesos per fer un recorregut de 1.500 metres.

   

  L’acte va finalitzar amb una xerrada sobre els orígens i història de l’escola a càrrec de la de la Dolors Ros, la seva directora. Activitats com aquesta són exemple d’un dels objectius que tenim com a entitat i que té a veure amb fer xarxa, donar-se a conèixer i teixir aliances amb altres entitats i organitzacions properes.