• El Gran Tió de la Bisbal dona els aliments recollits al Convent dels Franciscans

    02/01/2020

    Un any més, els aliments recollits amb el Gran Tió de Nadal organitzat a la Bisbal d’Empordà s’han donat al centre d’acollida Convent dels Franciscans. El Gran Tió l’organitza l’associació juvenil i cultural Els Voltors de la Bisbal des de fa deu anys.

    Aproximadament 800 nens van fer cagar el Tió el 21 de desembre portant alguna cosa de menjar per alimentar-lo (oli, llet, conserves de peix, llegums cuites, tomàquet en conserva…). A canvi el Tió els hi donava una motxilla amb alguns regals.

    Des de la Fundació Acollida i Esperança donem les gràcies a Els Voltors i a tots els col·laboradors que fan possible el Gran Tió solidari per aquesta donació d’aliments al Convent dels Franciscans.

    El Gran Tió a la plaça del Castell de la Bisbal