• Un contracte d’un any d’administratiu al Consell Comarcal del Baix Empordà per a l’Àngel Sanz a través del Programa Incorpora

  21/02/2018

  La coordinació i el treball en xarxa dels serveis socials municipals, el SAVA i el Programa Incorpora ha generat aquesta oportunitat laboral

  L’Àngel Sanz ha aconseguit tornar a treballar i a viure de manera independent en un pis de la Fundació i ha assolit, així, dos dels objectius que s’havia marcat des de la seva arribada a l’entitat. L’Àngel va arribar el 2013 al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà per dificultats personals i socials. Va fer un bon procés de recuperació i treball en totes les seves àrees vitals i el juny de 2016 va passar a viure a un pis del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) per tal de continuar guanyant en autonomia. A principis de 2106 inicia el seu procés d’inserció laboral, amb una alt grau d’implicació, perquè ell ja tenia una llarga trajectòria laboral que l’havia portat a treballar en diferents àrees administratives.

  Amb molt d’entusiasme va voler formar part des dels inicis del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” que gestionem a les comarques gironines, fent un seguiment exhaustiu i sobretot d’acompanyament en la recerca activa de feina. Aconsellat pels professionals de l’entitat es va inscriure al servei d’ocupació municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Un pas clau ja que des del Programa Incorpora a la Bisbal es treballa conjuntament amb els tècnics del Consell Comarcal que són els que porten el servei de recerca de feina dins del consistori.

  A principis del mes de gener des del Consell Comarcal de Baix Empordà s’obre la possibilitat d’un lloc de feina com a administratiu. L’Àngel s’hi va presentar, va passar totes les entrevistes de selecció i, des del 5 de febrer, és un treballador més de l’ens supramunicipal i té un contracte d’un any.

  La coordinació i el treball en xarxa dels serveis socials municipals, el SAVA i el Programa Incorpora ha estat clau per a generar aquesta oportunitat laboral. I per a l’Àngel és una enorme oportunitat que li obre la porta per al seu següent repte: trobar i llogar un pis a nom seu i viure així de manera totalment independent.