• Badalona farà per primera vegada un recompte de persones sense sostre la nit del 18 de maig

  30/04/2016

  Unes-voluntaries-contabilitzacio-ENRIC-CATALA-arrels-fundacio_EDIIMA20150527_1011_5

  Foto: Enric Català / El diario.es

  La Fundació Acollida i Esperança ha sumat esforços amb altres entitats socials i veïnals i també amb l’Ajuntament de Badalona per impulsar el ‘Recompte Badalona 2016’ per saber quantes persones dormen al ras a la ciutat

  Busquem voluntaris que vulguin participar en el recompte. Si en vols formar part, et pots apuntar en aquest formulari d’inscripció:  http://recomptebadalona.llefia.org

  El proper dimecres 18 de maig es farà per primera vegada a Badalona un recompte de persones sense llar. Les entitats socials que treballem a la ciutat en aquest àmbit: La Fundació Privada Llegat Roca i Pi, Càritas, Fundació Acollida i Esperança i Fundació Mambré; l’Ajuntament de Badalona i les entitats veïnals: la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona i l’Associació de Veïns de Sant Antoni de Llefià ens hem coordinat per conèixer l’abast d’aquesta realitat i dissenyar coordinadament mesures i polítiques socials per fer-hi front.

  voluntaria-contabilitza-garatge-ENRIC-CATALA-Arrels-fundacio_EDIIMA20150527_1010_5

  Foto: Enric Català / El diario.es

  La Fundació Arrels, amb àmplia experiència en el treball social amb persones sense llar, està participant en el projecte aportant el seu coneixement i experiència en l’organització de recomptes a la ciutat de Barcelona.

  Amb el recompte nocturn a Badalona -es farà de les 12 de la nit a les 2 de la matinada- es pretén un doble objectiu: d’una banda, obtenir informació actualitzada sobre el volum i les característiques de la població en situació de sense llar que dorm al ras i, de l’altra, sensibilitzar la ciutadania sobre aquest fenomen.

  juanlemus

  Foto: Juan Lemus/ Arrels Fundació

  Per aquest motiu, busquem voluntaris que formin part dels equips tècnics que pentinaran la ciutat per comptar les persones que pernocten al carrer. Apunta’t en aquest formulari d’inscripció: http://recomptebadalona.llefia.org. Si ets sensible a aquesta realitat, t’esperem el proper 18 de maig!

  Comptem amb vosaltres. No hi falteu!

  >> Podeu veure el programa Fòrum de la Televisió de Badalona que va parlar del recompte en aquest vídeo: