• El Convent rep un donatiu de 500 euros del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d’Empordà

  29/04/2015

  donatiucormarina

  Els alumnes del centre van recollir tots els diners en una jornada solidària organitzada per l’escola

  El dia 22 d’abril el Convent va rebre la visita dels alumnes i mestres del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d’Empordà. Van venir a fer el lliurament del donatiu de 500 euros que els alumnes han recollit en una jornada solidària organitzada per l’escola. Vam berenar amb les persones que viuen al centre i se’ls va convidar a jugar a jocs de taula. Els diners del dontaiu s’han destinat a la compra d’unes bateries elèctriques per una cadira de rodes i per material pel taller.

  donatiucormaria2

   

  Volem agrair d’aquesta manera la iniciativa solidaria del Col·legi Cor de Maria i els convidem a continuar reforçant els vincles amb nosaltres amb més activitats conjuntes.