• Acollida i Esperança participa el proper dia 1 d’abril a la taula rodona ‘La solitud no volguda’ que organitza l’AV de Bufalà

    29/03/2023

     

    L’associació de veïns impulsa les III Jornades sobre Salut Mental que inclouen un cinefòrum amb la pel·lícula ‘Her’ i el debat al pati de l’Escola de Can Barriga

    Aquest proper dissabte al pati de l’escola Can Barriga es durà a terme la taula rodona de les III Jornades de salut mental de Bufalà. Enguany la protagonista serà la solitud no volguda i la visió des de diferents col·lectius com la Fundació Acollida i Esperança que treballa amb col·lectius vulnerables al barri de Bufalà, Ocell de foc que treballa amb joves amb malalties mentals, Qaliu Queer que ens aportaran una altra mirada LGTBIA+, Lonada Serentill que ho fa diàriament amb gent gran i les professionals del CAP Bufalà Canyet per acabar d’enriquir les jornades. Les inscripcions es poden fer al correu avvbufala@gmail.com.

    Us hi esperem!