• Matí del 6 de gener ple d’il·lusió gràcies als ‘Reyes Majos’ que han portat regals a les persones residents a Acollida i Esperança

    10/01/2022

    Un any més, i ja en van tres, la campanya dels ‘Reyes Majos’ impulsada per Miaportacion.org contribueix a omplir de riures i regals les persones que viuen als serveis residencials i els pisos de la Fundació

     

    Sabatilles, auriculars, jaquetes, bambes… tots aquests regals i molts més són els que han rebut el matí de reis més de 90 persones residents a les cases i pisos de la Fundació. Una vegada més, a través de la campanya dels “Reyes Majos” persones voluntàries fan arribar un regal i un missatge a persones adultes ateses per entitats socials.

    Les persones que acompanyem als centres d’acollida (Can Banús i Convent dels Franciscans) i a Itaca, als pisos des del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) i els treballadors de Mansol Projectes van escriure prèviament les seves cartes explicant els seus desitjos per la Nit de Reis. D’aquesta manera, els “Reyes Majos” ja tenien pistes per poder triar els millors regals i enviar-los juntament amb una carta personalitzada de resposta.

    Alguns dels fragments de les cartes dels homes i les dones d’Acollida i Esperança són aquests:

    • Hola, vivo en Can Banús, porque anteriormente vivía en la calle sin recursos. Me alegraría que me pudierais hacer este regalo: un reloj de muñeca despertador, porqué el que tenía me lo quitaron en la calle. Os agradezco de antemano vuestra generosidad.

     

    • Hola, soy Marcos; Antes de nada, quería agradeceros esto que hacéis por mí, es hermoso y humano. Por ello espero y deseo que la vida os trate bonito. El mundo necesita más gente como vosotros

     

    Els “Reyes Majos” és una campanya de Nadal que organitza des de fa més de deu anys Miaportación i que contribueix a apropar la tasca de les entitats socials i testimonis de les persones ateses a tot de persones voluntàries. Alhora fa que persones en situació de vulnerabilitat puguin tenir la il·lusió de rebre un regal de Reis.

    Enguany hi ha hagut algunes persones que han volgut seguir amb l’intercanvi de cartes i han escrit textos agraïnt els regals als ‘Reyes Majos’, els podeu llegir tot seguit:

    • Hola, he recibido tus regalos y me han gustado mucho. Muchas gracias por participar en esto, ya que nos alegra mucho las fiestas, sobre todo el poder recibir ilusión de una persona que solo me conoce por la carta y quiero comentarte que el trébol de cuatro hojas me ha hecho ilusión y espero que me traiga mucha suerte igual que a ti. Espero que estés bien y que tengas un buen año.     

     

    • Os quiero dar las gracias por devolverme, aunque sea un poco la ilusión de estas navidades. Os deseo que este año nuevo tengáis mucha salud y fuerza.

     

    • No te conozco, pero te agradezco muchísimo el regalo que me has hecho, puesto que hace ni sabe de años que no recibía uno (quizás sobre el año 2009). Muchas gracias por todo de nuevo, que tengas buen año y el Señor cuide de toda tu familia. Yo, aun no teniendo a nadie, he encontrado una nueva aquí en Can Banús.