• Nou taller d’alfabetització digital amb la col·laboració d’un estudiant de la UPC com a voluntari

    25/03/2021

    “Teniu correu electrònic?”. Amb aquesta pregunta ha començat una de les sessions del nou taller d’alfabetització digital que s’ha iniciat al centre d’acollida Can Banús aquest any 2021. El taller es fa gràcies a la col·laboració del David Garcia, voluntari i estudiant de telecomunicacions de la UPC. Aquest voluntariat és fruit d’un conveni signat amb la UPC per potenciar la relació amb les universitats i promoure el voluntariat entre l’alumnat.

    Ja s’han realitzat sis sessions del taller en les quals s’exposen i es practiquen coneixements digitals bàsics. Abans de començar a tractar el tema del correu electrònic i de com crear un compte personal, en sessions anteriors s’ha parlat de com utilitzar el teclat, com es guarden arxius, exemples de programes…

    “Veig que tenen ganes d’aprendre, que les persones que vénen estan motivades”, ens comenta el David, el voluntari que imparteix el taller els dijous a la tarda. “Muy bien el taller, ¡mientras más aprendamos mejor!”, ens diu el Carlos, resident de Can Banús. Actualment assisteixen al taller sis persones residents al centre d’acollida.

    Aquest és un dels nous tallers iniciats el 2021 amb la reactivació del voluntariat després de l’aturada d’algunes de les activitats l’any passat per la covid. També hem iniciat algun nou voluntariat online, us anirem informant sobre aquestes noves activitats.