• Ràdio Estel entrevista a Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança

    01/02/2021

    El programa “Àngels” de Ràdio Estel, ha entrevistat a Josep Maria Lluch, director de la Fundació Acollida i Esperança (7 de gener). L’entrevista es va centrar, entre d’altres, en els reptes com a nou director d’Acollida i Esperança.

    “Serà una direcció continuista perquè la feina feta fins ara ha estat adequada però entro també amb noves idees”. A l’entrevista el director de l’entitat va parlar de la problemàtica de l’habitatge i l’esforç de la Fundació per créixer en aquest sentit i també la intenció de créixer pel que fa a sensibilització.

    Una altra de les qüestions tractades va ser l’afectació de la pandèmia de la covid-19 als serveis de l’entitat. “Hem hagut de donar molt suport emocional a les persones acollides”, va destacar.

    Teniu l’entrevista sencera disponible aquí.