• Els Reyes Majos tornen a portar il·lusió a persones ateses per la Fundació Acollida i Esperança

  12/01/2021

  “Solo pido cariño y comprensión. Les pido a los Reyes Magos un pijama de algodón y unas zapatillas para estar por la casa.”

  “Deseo que los Reyes me regalen unas bambas para que pueda andar con más prosperidad.”

  “Mi ilusión es poder abrazar a los amigos, familia, etc. y que acabe este virus de una vez. Y mi deseo sería una mochila para poder poner y llevar la ropa del trabajo.”

  “Os escribo esta carta porque creo en la ilusión de los Reyes Magos y sigo manteniendo esa tradición, porque la ilusión y la esperanza son en verdad un poderoso motor para hacer cumplir metas, sueños y como no objetivos.”

   

  A la Fundació Acollida i Esperança els Reis Mags d’Orient han tornat a comptar per segon any consecutiu amb la col·laboració dels “Reyes Majos” de Miaportacion.org. A través de la campanya dels “Reyes Majos” persones voluntàries fan arribar un regal i un missatge a persones adultes ateses per entitats socials.

  Les persones que acompanyem als centres d’acollida (Can Banús i Convent dels Franciscans) i als pisos des del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) van escriure prèviament les seves cartes explicant una mica qui eren i quin detall els hi faria il·lusió. I els “Reyes Majos” han enviat el seu regal i cartes de resposta amb missatges de bons desitjos. També han portat regals i cartes a treballadors i treballadores del Centre Especial de Treball Mansol Projectes.

  Més de 80 persones acompanyades per la Fundació Acollida i Esperança han rebut els regals de reis dels “Reyes Majos”

  Els “Reyes Majos” és una campanya de Nadal que s’organitza des de fa més de deu anys i que contribueix a apropar la tasca de les entitats socials i testimonis de les persones ateses a les persones voluntàries. Alhora fa que persones en situació de vulnerabilitat puguin tenir la il·lusió de rebre un regal de Reis.

  Des de la Fundació Acollida i Esperança volem agraïr a totes les persones que col·laboren en la campanya i que han contribuït a què aquest dia de Reis sigui especial!