• Reformes al consultori odontològic (SOPS) per ampliar el servei

  23/09/2019

  El servei de SOPS -Servei Odontològic per a Pacients Socials- de la Fundació Acollida i Esperança s’ha tancat temporalment per fer-hi reformes. L’objectiu és poder ampliar el servei ofert pel consultori odontològic i atendre més pacients.

  Les obres han començat al setembre i està previst que s’allarguin durant el mes d’octubre de manera que no es podran visitar pacients durant aquest temps. De seguida que el servei torni a estar actiu ho informarem a través de la web.

  El consultori odontològic SOPS proporciona atenció bucodental bàsica a persones amb risc d’exclusió i sense possibilitats econòmiques que són derivades per serveis socials o altres entitats. Aquest servei està situat la finca de Can Banús, a Badalona, i funciona des de l’any 1998.

  Si vols col·laborar amb una aportació econòmica per ajudar la Fundació a fer aquestes reformes, amb un cost econòmic de 80.000€, pots fer-ho a través d’aquest número de compte:
  ES18 2100 3317 1222 0006 5609

  PETITES APORTACIONS SUMADES ES PODEN FER MOLT GRANS, MOLTES GRÀCIES!