• Reconeixement de la Universitat de Girona per la col·laboració en activitats solidàries a través del voluntariat

  19/07/2019

  La Fundació Acollida i Esperança ha rebut un reconeixement per la col·laboració en el desenvolupament d’activitats solidàries de la Universitat de Girona. Estudiants de la Universitat podran participar en un programa de voluntariat a la Fundació, concretament al centre d’acollida Convent dels Franciscans (la Bisbal d’Empordà).

  Per a la Fundació Acollida i Esperança l’acció voluntària té un caràcter socialment transformador i el voluntariat universitari forma part també d’aquest procés.

  L’acte de reconeixement a les diferents entitats que col·laboren amb activitats solidàries va tenir lloc el 31 de maig a l’Aula Magna de la Universitat de Girona. A la dreta de la foto podeu veure a Mònica Buliart, coordinadora de voluntariat d’Acollida i Esperança, i Josep M. Lluch, director adjunt de la Fundació, amb el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi, i la vicerectora de Territori i Compromís Social, Sílvia Llach.

   

  Més informació a la web de la Universitat de Girona