• El centre d’acollida Convent dels Franciscans organitza una recollida de burilles al barri (Dia Mundial Sense Fum)

    20/06/2019

    El Convent dels Franciscans va organitzar el dia 31 de maig una recollida de burilles coincidint amb el Dia Mundial Sense Fum en la qual van participar les persones residents d’aquest centre d’acollida. Va ser una activitat que va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent i “No más colillas en el suelo” (Girona).

    La idea inicial de la recollida era netejar els espais del barri del Convent però es va acabar estenent a altres punts del poble de la Bisbal d’Empordà.

    Els objectius d’aquesta iniciativa, especialment dirigida a població addicta al tabac i grans consumidors, eren conscienciar sobre efectes del tabac en la salut i també sobre el dany mediambiental que provoquen les burilles. També fomentar vincles amb la comunitat de veïns i veïnes del barri, així com promoure activitats de participació ciutadana i treballar per la inclusió de la població en risc d’exclusió social.