• Celebrem la castanyada 2018 amb música i panellets

  15/11/2018

  Volem ensenyar-vos algunes imatges de la celebració de la castanyada als centres d’acollida de la Fundació: al Convent dels Franciscans (la Bisbal de l’Empordà) i a Can Banús (Badalona).

   

   

   

  Caliu al voltant del foc!

  La castanyada al Convent va ser molt especial: no hi ha com fer un foc i el caliu dels companys i companyes per generar un clima de germanor i celebració! Va actuar-hi el grup musical  “B de Gust”, format per residents del Convent, i entre tots/es es van improvisar cançons i ritmes. La cosina d’en Jordi ens va fer una sessió de dansa tribal que ens va transportar amb els indis americans quan dansaven vora el foc, va ser molt màgic.

  I per als més moderns també vam tenir Halloween amb pel·lícules, crispetes i aparicions terrorífiques inesperades!

  A Can Banús també va haver-hi disfresses i celebració de la castanyada. Amb l’ajut de les cuineres del centre, els residents van fer un taller de panellets boníssims de diferents sabors! I també es va fer decoració de carbasses.

  Actuació del grup “B de gust”, format per residents del Convent

  Taller de panellets a Can Banús

  Castanyada amb disfresses!