• Trobada en el camí 2018: primera actuació de Ràdio Itaca

    18/06/2018

    Itaca ha celebrat la seva “Trobada en el camí” amb una jornada lúdica a Can Banús on hi ha hagut esport, dinar de germanor i, per primer cop, l’actuació en públic de “Ràdio Itaca”. Va ser dissabte 16 de juny.

    Durant aquesta trobada anual, les persones residents al pis d’Itaca conviuen amb les residents del Convent dels Franciscans i de Can Banús, així com amb professionals i voluntaris. La jornada va començar amb un partit de futbol.

    Després del dinar, que vam fer als jardins de Can Banús, els participants del projecte Ràdio Itaca es van preparar per oferir la seva primera actuació en públic.

    Ràdio Itaca és una “emissora local” de Ràdio, un espai recreatiu on els residents del pis d’Itaca assagen i graven petites peces. Recreen personatges, músiques i efectes especials. 

    Gràcies als assajos, a Viqui Molins que ha impulsat Ràdio Itaca com a voluntària, i a la motivació de tots plegats, l’actuació va ser un èxit. Els assistents ens vam divertir molt i per als actors també va ser una bona experiència com podeu llegir aquí en les seves impressions:

    “Cuando lo del teatro fue muy importante que la gente se sintiera agradecida hacia nosotros por lo que hicimos.”

    “Vaig estar content veient que la gent reia amb nosaltres. Vaig quedar molt i molt satisfet.”

    “Cuando nos aplaudían estaba tan contento como si me hubieran dado un Oscar.”

    “Cuando queremos, podemos!!!”

    “Cuando la explosión final de aplausos me sentí lleno. Salí lleno de todo, de amor y felicidad.”

    “Me sentí muy enriquecido. Muy contento por nosotros mismos.”

    Aquí podeu veure més imatges de la Trobada en el Camí 2018!