• Necessitem voluntaris per al Recompte de Persones Sense Sostre de Badalona

  25/04/2018

  Et necessitem a tu!

  La Taula Sense Llar de Badalona -integrada per les entitats socials Fundació Llegat Roca i Pi, Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació Acollida i Esperança, Creu Roja del Barcelonès Nord i Fundació Mambré i per l’Ajuntament de Badalona– impulsa novament un recompte de persones sense sostre a la ciutat, com ja es va fer al 2016

  La data per al recompte de persones dormint al carrer és la nit del 16 al 17 de maig de 2018 i es fa coincidir amb el d’altres municipis com Barcelona i Sant Adrià del Besòs

  La Taula Sense Llar de Badalona – integrada, d’una banda, per la Fundació Llegat Roca i PiCàritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Acollida i EsperançaCreu Roja del Barcelonès Nord i la Fundació Mambré, i, de l’altra, per l’Ajuntament de Badalona – impulsa aquest recompte quantitatiu que es fa per segona vegada a la ciutat.

  La Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB), com ja va fer al 2016, també col·labora en la organització d’aquesta activitat de sensibilització ciutadana.

  El recompte és un mètode que ha estat validat arreu del món com a efectiu a l’hora de dimensionar el fenomen de les persones sense sostre que dormen una nit al carrer. És, també, una oportunitat fonamental de sensibilitzaciócap a la ciutadania i una eina per incidir en el disseny de les polítiques i actuacions dirigides a tractar el sensellarisme. La xifra que se n’obtindrà servirà per analitzar la tendència del fenomen a la ciutat i també per a dissenyar les polítiques d’atenció de manera molt més acurada.

  El centre d’operacions del recompte, aquest 2018, tornarà a estar instal·lat a la Masia de Can Banús i el recompte es farà de les 00h a les 02h de la matinada.

   Apunta’t per fer de voluntari/ària!

  Les inscripcions per als voluntaris i voluntàries del Recompte de Persones Sense Sostre es poden fer a través de:

   

  Folre
  C/ Arnús, 64, baixos. Badalona.
  607 02 37 37
  De dilluns a divendres, de 16h a 18h

  Creu Roja Barcelonès Nord
  Av. Alfons XXIII, 348. Badalona.
  93 464 06 09
  De dilluns a dijous, de 10h a 19 i divendres, de 9h a 15h

   Mitjans de comunicació

  Els mitjans de comunicació podran acompanyar els equips de voluntaris a partir de les 00h i durant el recompte formant part d’un dels grups sobre el terreny sense interferir en la dinàmica de l’activitat.

  Els periodistes i gràfics hauran de ser totalment escruposolos seguint les normes del recompte pel que fa al respecte de la intimitat de les persones que es puguin trobar. Podran tenir testimonis tant dels organitzadors com dels voluntaris que així ho vulguin.

   

  Contacte comunicació Recompte Badalona 2018

  Rosa Maria Sánchez Martin, Creu Roja del Barcelonès Nord
  93 464 06 09 | rosamaria.sanchez@creuroja.org

  Natalia Touzón Barco, Fundació Acollida i Esperança
  687 46 99 46 | 93 465 82 86 | comunicacio@acollida.org