• Teatre La Llavor comença una formació en arts escèniques a Can Banús

    27/02/2018

    Cada dijous a la tarda es fa un taller adreçat a les persones que viuen a la casa però també a voluntaris i treballadors

    Teatre La Llavor és un projecte de formació en les arts escèniques que té l’objectiu d’obrir finestres – a través de l’art- a aquelles persones que es troben en situació de risc i vulnerabilitat. Al taller de teatre s’hi treballen aspectes importants per al benestar de les persones com l’autoconeixement, el reconeixement del grup, la concentració, la memòria, la psicomotricitat, la recuperació del fet lúdic, la cooperació, la creativitat, l’autoestima. I tots aquests aspectes es treballen de manera transversal mentre adquirim les eines per expressar-nos artísticament sobre l’escenari, sense pors ni prejudicis.

    El taller que ha començat a Can Banús s’enfoca principalment a les persones residents que tenen moltes, moltíssimes coses a dir però també hi són benvingudes les persones voluntàries i treballadores que tinguin esperit crític, propostes i ganes de crear juntes.

    El taller setmanal es desenvolupa en un espai lliure d’etiquetes on les potencialitats de cadascú són explorades per a fer créixer el grup i la creació col∙lectiva.