• El pare Josep Costa ens ha deixat

    15/01/2018

    Amb molta tristesa us volem comunicar que el pare Josep Costa i Planagumà ha mort aquest dilluns 15 de gener de 2018, a l’edat de 77 anys

    El nostre estimat Pare Costa ha mort tranquil i serè, acompanyat d’altres franciscans i de bona part de la seva família de la Fundació Acollida i Esperança.

    Als que l’hem conegut i l’hem estimat ens toca ara assimilar la seva pèrdua, amb dolor però també amb la pau que ens dona el fet de saber que ell feia anys que estava preparat per morir. La seva vida i el seu testimoniatge deixen una empremta profunda en aquesta organització que va fundar i presidir i en tots i cadascun dels què en formem part: les persones acollides per l’entitat, els voluntaris, els treballadors i els membres del patronat. Acompanyem-nos en anar acceptant aquesta absència i en fer espai a l’agraïment més genuí per haver-lo conegut i estimat.

    Josep estava enamorat de Jesucrist i com ell mateix deia, la seva vida era un intent de seguir les seves petjades. Ara ja està amb el Pare. Ell no deia mai ‘Pare totpoderós’ –havia vist massa patiment i dolor- sinó que sempre deia ‘Pare totbondat’.

    El funeral tindrà lloc dimecres 17 de gener de 2018, a les 12:00h, al Santuari de Sant Antoni de Pàdua (Carrer Santaló, 80) de Barcelona.

    Dissabte 27 de gener, a les 18:00h, al Convent dels Franciscans de la Bisbal d’Empordà també se celebrarà una missa de record i agraïment.

    ____________________________________________________________________

    RECULL DE PREMSA

    La mort del Pare Josep Costa i Planagumà ha estat recollida a la premsa d’aquesta manera: