• Carles Sanjosé i Martí Serra, Gemma Abrié i Josep Traver, a la Nit per a la Inclusió Social de la Fundació Acollida i Esperança

  27/11/2017

  Dissabte 16 de desembre de 2017, a les 19:30h, al Teatre Principal de Badalona se celebrarà la Nit per a la Inclusió Social de la Fundació Acollida i Esperança que recull el testimoni del tradicional concert solidari de Nadal

  Enguany el cantautor de la Bisbal d’Empordà, Carles Sanjosé, i el saxofonista badaloní, Martí Serra, acompanyat de la veu de Gemma Abrié i la guitarra de Josep Traver posaran la música a la vetllada solidària que inclourà també testimonis i altres sorpreses

  La data, 16 de desembre de 2017, a les 19:30h. Aquest és el dia i l’hora de la primera edició de la Nit per a la Inclusió Social que celebra la Fundació Acollida i Esperança a Badalona. Aquest any l’entitat canvia el tradicional concert de Nadal per aquesta vetllada solidària on hi ha haurà música, paraules i sentiments.

  Les entrades amb donatiu costen 10€ i es poden adquirir al Centre d’Acollida Can Banús o a la taquilla del teatre el mateix dia 16.

  Us hi esperem!