• Martina Vila, alumna de l’Institut de la Bisbal, organitza un concert solidari i recull 1.610€ per al Convent

    22/12/2016

    IMG_1573

    L’activitat és una de les accions concretes que va planificar a dins d’un treball de recerca per a donar a conèixer la tasca social que es fa al Convent dels Franciscans

    El dia 17 de desembre Martina Vila, alumna de 2on de Batxillerat científic de l’Institut de la Bisbal, va organitzar un concert solidari pel Convent a la Sala Alternativa de la Bisbal d’Empordà.

    Aquesta idea sorgeix perquè la Martina realitza el seu treball de recerca per donar a conèixer la tasca social que realitza el Convent i es concretava en dues accions: 1) Sensibilització sobre el VIH organitzant unes xerrades a la resta d’alumnes de batxillerat el dia Internacional del VIH/sida (podeu veure la notícia que ho explica aquí) i 2) Recaptació de fons per al Convent organitzant un concert solidari. En el concert hi van participar els grups: Calitjes Fortes, Festucs, Medusa Box i els DJ’s Rebo, Torrebruno i Danger.

    20161218_024353

    Tant la Martina com el seu professor, Ramon Monràs que li supervisava el treball, van quedar sorpresos de la gran quantitat de públic que es va aplegar el dia del concert.

    Des de la Fundació volem agrair profundament aquesta iniciativa i a tots els joves de la Bisbal que van assistir al concert fent possible arribar a la xifra de 1610€ recaptats.