• Celebrem el Dia Mundial de la Sida!

  02/12/2016

  sida1

  Els diferents serveis de la Fundació Acollida i Esperança han celebrat l’1 de desembre, Dia Mundial de la Sida, participant de la Campanya #LlaçosperlaSida i amb una paradeta de sensibilització a la Plaça de la Vila de Badalona

  Tota l’entitat ha participat en el Dia Mundial de la Sida, un dia de reivindicació i sensibilització envers la malaltia i contra l’estigma de les persones que viuen amb el VIH/Sida.

  Al Convent dels Franciscans, a Can Banús i a Itaca es van fer llaços vermells commemoratius de la diada per a participar a la campanya anual del Comitè Primer de Desembre, #LlaçosperlaSida, que vol visibilitzar i posar a l’agenda les reivindicacions del col·lectiu de persones que viuen amb el VIH/Sida. Per altra banda, Can Banús va posar una paradeta tota la tarda del dia 1 a la Plaça de la Vila de Badalona per fer presència a la ciutat, participar de la jornada de l’1 de desembre i repartir les galetes que van fer l’equip de cuina de la casa i els residents.

  Us deixem un recull de fotografies de totes les activitats!