• El Convent rebrà 15 quilos mensuals de peix fresc de l’empresa Disfred

  07/06/2016

  IMG_0871

  L’empresa Disfred S.A. de Sant Feliu de Guíxols dedicada a la venda i distribució de peix de llotja engega una col·laboració amb la Fundació Acollida i Esperança

  Disfred es compromet a fer una donació al Convent d’un mínim de 15 quilos mensuals de peix, preferentment de les Confraries de la Costa Brava. Un peix que no ha estat venut a les botigues i que, per tant, és un gènere que porta 24hores emmagatzemat a les càmeres frigorífiques.

  IMG_0864

  IMG_0868

  La col·laboració consisteix en la donació d’aliments que representen un excedent en el procés de distribució i venda de l’empresa. Aquesta campanya està dins el projecte de Disfred, S.A. basat en la guia del malbaratament alimentari de l’Ajuntament de Barcelona de novembre de 2011. Els representants de Disfred afirmen que “el peix és una matèria que l’aconseguim mitjançant l’extracció del nostre mar i que malbaratar-lo, no és una gestió sostenible ni ètica.”

  IMG_0861

  Aquesta donació significarà un gran estalvi pel Convent pel que fa a la despesa d’aliments i aportarà un valor afegit al menús oferint, més sovint, peix frec en les dietes dels residents.