• Can Banús participa a les botigues al carrer de les Festes de Bufalà

  23/05/2016

  IMG_8761

  Dissabte al matí, la casa d’acollida de Can Banús va ser present amb una paradeta a la Plaça Antònia Boada, amb la resta d’entitats i botigues fent barri

  Participar de les activitats i propostes de l’Associació de Veïns de Bufalà, fer barri, teixir xarxa comunitària, generar complicitats amb la resta d’entitats de Bufalà. Aquests han estat els objectius de Can Banús per participar enguany a la Fira Botigues al Carrer que s’ha celebrat aquest dissabte a la Plaça Antònia Boada. Amb un matí molt assoleiat, les entitats i comerços del barri van compartir la plaça per donar a conèixer la seva activitat i xerrar amb els ciutadans que van passejar entre les parades.

  descarga (2)

  descarga (1)