• Concert Solidari Dolors Vicens a benefici del Centre d’Acollida Convent dels Franciscans

    10/03/2016

    IMG_0239

    14 persones, entre residents i professionals, se sumen a les 6 corals que participen anualment en aquest concert benèfic a la Bisbal d’Empordà

    El passat diumenge 6 de març es va celebrar al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà el 3er Concert Solidari Dolors Vicens, organitzat pel Cor Carreras Dagas, i amb l’objectiu de destinar els beneficis a una entitat social. Enguany l’entitat escollida va ser el Centre d’Acollida Convent dels Franciscans.

    IMG_0252

    Des de l’organització se’ns va demanar de col·laborar en l’acte de dues maneres: preparant el pica-pica que tindria lloc un cop acabar l’acte, i participant en el cant comú que tancava el concert juntament amb les 6 corals participants. Un grup de 14 persones entre residents i professionals es van animar a aprendre’s la cançó per poder compartir aquesta experiència amb la resta de cantaires.

    IMG_0257

    En Carles Pàramo, gerent de la Fundació Acollida i Esperança, va pujar a l’escenari per tal d’agrair el fet que els organitzadors haguessin pensat en el nostre centre com a beneficiari del Concert. Des de l’organització es va fer entrega d’un plat de ceràmica commemoratiu de l’acte a les corals participants i a la nostra entitat. La quantitat recaptada en el concert va ser de 1400€. Va ser una oportunitat més per a fer visible la nostra entitat al poble i perquè els residents se sentin també part de la comunitat.