• Innovació a l’Horta de Santa Clara

  24/09/2015

  horta1

  S’estan conreant nous productes com la col Kale o les nyores per diferenciar l’oferta de productes ecològics

  Aquesta temporada a l’Horta de Santa Clara s’ha començat a cultivar cinc nous cultius. Dos d’ells es troben a la programació que fem amb els nostres clients: la col Kale, considerada un “superaliment”, i el physalis peruviana o alquequengi, una mena de petit tomàquet molt saborós que es troba dins els fanalets que pengen de la planta.

  horta3

  També estem cultivant per primera vegada les nyores, el pebrot picant Peronet i el meló de servar, que esperem que arribi al Nadal. Busquem cultius que diferenciïn la nostra oferta, a l’hora que fem proves amb aliments que puguin completar una oferta original de les nostres conserves.