• Voleu un suc de taronja i menta?

  22/07/2015

  sucs3

  Les persones que viuen a Can Banús participen en un taller de batuts de fruita i sucs naturals per alleujar la calor

  Durant els mesos d’estiu, els tallers que es realitzen a Can Banús són més distesos. Dijous dia 16 de juliol es va fer un taller de preparació de batuts i sucs d’estiu. Es van fer 4 grups i cadascun d’ells tenia una recepta: batut de síndria, batut de meló, suc de taronja i menta i granissat de suc de taronja. Els membres dels grups es van repartir les tasques de preparació i el resultat va ser tot un èxit. Tots els sucs estaven boníssims!

  sucs2

  sucs1

  sucs4

  sucs5

  sucs6

  Amb tallers d’aquesta mena es potencien el treball en equip, la psicomotricitat fina, l’aprenentatge de receptes -en aquest cas, refrecants per a l’estiu- i el fet de compartir uns riures amb els companys.