• Reflexions d’Eduard Sala en el seu comiat de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac

    13/03/2015

    FONT: Obra Social Santa Lluïsa de Marillac.

    FONT: Obra Social Santa Lluïsa de Marillac.

    Eduard Sala, estretament vinculat a la Fundació Acollida i Esperança, va deixar la direcció de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac fa uns mesos per incorporar-se a Càritas Diocesana de Barcelona com a cap d’Acció Social. El que va ser director durant 12 anys de l’Obra Social ha compartit públicament unes ratlles per acomiadar-se i reflexionar sobre alguns dels temes que han inspirat la seva tasca.

    “Sempre hem dit”, – escriu en un missatge reproduït al web -, “que l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac és possible gràcies a moltes mans i noms. Cadascú de nosaltres és ‘casteller’ d’un ‘castell de molts’ inspirat fa més de tres segles per Vicenç de Paül i Lluïsa de Marillac i materialitzat a la Barceloneta en serveis concrets adreçats a persones en situació d’exclusió social, al voltant de les Filles de la Caritat i de Sor Genoveva Masip.” Continua: “En aquest “castell de molts” podem canviar els enxanetes, els acotxadors, els “dosos”, les pinyes o els caps de colla… però nous membres ens reemplacen, cadascú aportant el seu color, i el castell continua pujant enlaire. Estic molt agraït per haver format part tots aquests anys d’aquest gran equip, del que també n’ets part! Gràcies pel viatge compartit!”

    A continuació adjuntem el vídeo resum de la xerrada de formació /reflexió que va oferir Eduard Sala el passat 31 de gener: