• Les colònies de 2014, punt de trobada i de diversió per a residents i treballadors

  03/09/2014

  jordi_retallada

  Més de 60 persones comparteixen 8 dies d’activitats, convivència i conversa en les ‘vacances’ de la Fundació

  Un any més, la casa de ‘La Cànova’ a prop d’Olot ha acollit més de 60 persones per gaudir d’una setmana de vacances d’estiu en un entorn natural magnífic i en convivència amb totes les persones que formen la Fundació: residents, treballadors, voluntaris, amics…

  IMG_2207_retallada

  DSC_8211_retallada

  Es tracta d’una de les activitats més rellevants que es realitzen cada any perquè són uns dies de relació, coneixença i diversió 24 hores al dia i que sempre es duen a terme en un ambient excepcional. És presicament això, el bon clima i l’alegria que es respira el que fa de les colònies un moment únic on es veu la tasca social i l’atenció personal que és marca de la casa.

  DSC_8242_retallada

  IMG_2095_retallada

  IMG_2260_retallada

  IMG_2201_retallada