• Eduard Sala, patró de l’entitat, fa el discurs de graduació de la 2a promoció d’Educació i Treball Social de la Pere Tarrés – URL

    20/07/2014

    La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés –URL va celebrar el passat dijous 19 de juny l’acte de graduació de la 2a promoció de Grau en Educació Social i Grau en Treball Social. El padrí de les promocions va ser l’Eduard Sala, coach, formador i director de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac-Companyia de les Filles de la Caritat i patró de la Fundació Acollida i Esperança. Sala els va fer recordar la imatge que va fer servir de la motxilla amb la qual començaven els estudis, un bagatge format pel caire vocacional, militant i activista que es requereix per ser un professional de l’acció socioeducativa, i de com aquesta motxilla s’havia omplert no només de coneixements acadèmics sinó d’experiències vivencials que encara els havia refermat més com a persones i professionals.