• L’HORTA DE SANTA CLARA, A LA FIRA PRIMAVERA CREATIVA DELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

    24/04/2014

    cartellfiraprimavera

    Diumenge s’hi podran comprar hortalisses i conserves de l’Horta i s’aprofitarà per fer xarxa amb agents del territori més proper

    Enciams, ceba tendra, carxofes, carbasses i les conserves de l’Horta de Santa Clara: el paté de carxofa, d’albergínia i de pebrot i les cremes de carbassa i de porro. Tot això es podrà tastar i comprar aquest diumenge 27 d’abril a la Fira de la Primavera que se celebra al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, concretament a El Cortalet, a la carretera que va de Sant Pere Pescador a Castelló d’Empúries. És la primera vegada que el projecte de l’Horta de Santa Clara es fa present a una trobada de comerç a l’Empordà, el territori que li és propi ja que les terres on es cultiva la producció agroecològica es troben al municipi de Fortià, al costat de Figueres.

    La Fira de la Primavera es fa en un dels paratges naturals més bonics del nostre país, els Aiguamolls de l’Empordà i s’hi fan tot d’activitats on participen famílies i escoles i on es donen a conèixer els productes de l’activitat agrària del Parc i el seu entorn. Si fa bon temps hi poden passar entre 2000 i 3000 persones. Per tant, aquesta és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer el projecte d’hort social i ecològic de l’Horta de Santa Clara al públic en general i també a d’altres agents del territori (pagesos, elaboradors, artesans, tècnics, dinamitzadors…) per anar fent xarxa i fer créixer el projecte. La idea, enguany, és anar de manera més regular a fires locals de l’Alt i Baix Empordà i de la Garrotxa, on puguem fer-nos més presents.