• Visita del Patronat al Monestir de Santa Clara i al centre d’acollida del Convent

  Dissabte 1 de juny les persones que formen part del Patronat de la Fundació van visitar el Monestir de Santa Clara i el centre d’acollida Convent dels Franciscans. El Patronat de l’entitat, que es reuneix trimestralment, va canviar la seva reunió habitual per fer aquesta visita.

  Alguns patrons ja coneixien el Monestir i el Convent però els més recents encara no i per això van voler visitar-los. Primer van anar a Fortià (Alt Empordà) i van poder conèixer de primera mà el Monestir i els diferents serveis: l’Horta de Santa Clara i l’obrador on elaborem els patés, la granja de pollastres, el centre per a menors immigrants no acompanyats (gestionat per SUARA) i l’escola de formació de garantia juvenil (Fundació Antonio Jiménez). Aquesta visita els resultarà molt útil per valorar la conveniència i les possibilitats de posar en marxa una llar residència per a persones dependents menors de 65 anys, que és l’ús principal que es voldria donar a l’edifici del Monestir.

  Després van anar a la Bisbal d’Empordà i van visitar el centre d’acollida Convent dels Franciscans de la mà de la Laura Martínez Caminal, la seva directora, que els hi va explicar a fons el funcionament del servei i el dia a dia del mateix.

  Alguns dels comentaris dels membres del Patronat van ser “ara entendré molt més quan llegeixi en les actes de l’equip directiu tota la informació sobre el Convent” o “sabia que fèiem bona feina però ara en soc molt més conscient”. Un cop vista la casa van quedar-se a dinar amb tothom. I després de dinar encara van tenir temps per fer reunió i valoració del dia.

   

   

  Els residents del Convent gaudeixen d’oci i cultura el cap de setmana

  Les educadores del Convent dels Franciscans ens han explicat les activitats que van programar amb les persones residents el cap de setmana de l’11 i el 12 de maig: espectacle musical i sortida al parc d’atraccions del Tibidabo. Ho podeu llegir a continuació i també us deixem unes fotografies d’aquestes sortides! “Entrada la primavera i […]

  Les persones voluntàries del pis d’inclusió Itaca es reuneixen al maig

  El 30 de maig va tenir lloc una reunió amb les persones voluntàries del pis d’inclusió Itaca. La trobada va servir perquè els nous voluntaris i voluntàries es coneguessin i també per repassar temes, compartir punts de vista i fer noves propostes. Alhora, es va posar de manifest la importància del paper del voluntariat a […]