• Campanya “Les Mans de Mansol” i continuïtat del Centre Especial de Treball

  El mes de maig vam iniciar la campanya de captació de fons “Les Mans de Mansol” per ajudar a donar continuïtat al Centre Especial de Treball Mansol Projectes davant de la crisi de la Covid-19, els ERTOS que s’han hagut d’aplicar i també la caiguda de l’activitat al CET.

  Des de la Fundació Acollida i Esperança volem compartir que han estat diverses les organitzacions i persones que han fet aportacions per fer possible aquest objectiu i que hem aconseguit recaptar fons que en aquests moments ens fan mirar el futur proper del CET de forma positiva.

  Durant el 2020, els donatius que recollim continuaran anant destinats cap a aquest objectiu. Confiem que aquesta solidaritat, juntament amb l’experiència acumulada del centre, els diferents serveis creats els últims anys i també la confiança de les empreses clients, sumin perquè el CET Mansol Projectes pugui seguir creant ocupació per a persones amb discapacitat i en situació d’exclusió social.

  A hores d’ara, 11 treballadors -dels 30 que treballen a la planta industrial de Badalona- s’han pogut incorporar al seu lloc de feina.  L’objectiu és poder anar reactivant l’activitat i incorporar progressivament a tota la plantilla. La resta de persones que treballen en altres projectes del CET (12 més) sí que s’han incorporat.

  Com dèiem a la campanya, les mans dels treballadors i treballadores de Mansol són mans que munten llums, que fabriquen peces, que pinten parets, que elaboren també patés ecològics… Mans de persones que fan moltes coses i que volem que puguin continuar treballant perquè pensem que la feina és la millor eina d’inclusió social!

   

  “Família”: un somni en forma d’article en incorporar-se després del confinament

  Durant els últims dies alguns dels treballadors i treballadores de la Fundació que no fan atenció directa a les persones residents han començat a anar presencialment als despatxos dels centres d’acollida després d’estar teletreballant durant els mesos de confinament. El Mon Vaquero ha escrit un text sobre un somni que ha tingut relacionat amb les […]

  Relleu en la Direcció general de la Fundació Acollida i Esperança

  Josep Maria Lluch, fins ara director adjunt, relleva en el càrrec de director general a Mijail Acosta, que després de 28 anys de treball a l’entitat ha promogut aquest canvi “per propiciar nous lideratges i energies”. En la darrera reunió de Patronat celebrada el passat 25 de maig es va aprovar la proposta de nomenar […]

  La carta del David: un pas endavant per viure amb més autonomia

  El David ha marxat al maig del pis d’inclusió Itaca, on ha residit durant un any i mig, per anar a un pis de SAVA (Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma). El servei de SAVA dona suport als processos d’emancipació de persones que han viscut en algun recurs residencial i que volen viure més autònomament. […]